Monday, May 15, 2017

Alhamdulilah

Assalamualaikum. 

inshaAllah nnti kalo ada masa Fid update pasal berita gembira ni yek. Sorry bz dengan UAT sistem. 

**Cakap macam ramai aje follower nya... 



6 comments:

Putri Elise said...

Alhamdulillah..x sabar tggu story ��

rafidah said...

Ada yg baca rupanya. Nnti saya update perjalanan sepanjang mengandung. Sekarangbz dgn anak lak.. cite pasal pregnant pun xlagi. Hhihihi

Anonymous said...

Update la sis.. x sabar nk baca ni.. sy pn mcm sis.. tp blm ade rezeki lg..

Nor Shuhada said...

so awk pregnant masa dh x amek apa2 ubat dari doc la ek?

Anonymous said...

hi Fid! nak tanya after u jumpa dr hamid dia ada inform u, u ada pcos, cyst or apa2 ke? dan soalan saya adalah u mmg recommend dr hamid?

Fied said...

Nor Shuhada, yup saya pregnant tanpa ambik apa2 product kecuali acid folic.

Hi Anonymous, masa jumpa Dr Hamid tu memang dia takde bgtau Fid sama ada pcos or cyst. lagipun period fid regular. Fid memang cadang dan galakkan untuk check dengan dr hamid sbb pengalaman pergi ke klinik lain, process nya lambat. lagipun klinik dr hamid kepakaran dia adalah sakit puan. So 1st day memang dia dah boleh assume kite problem kat mn.