Tuesday, December 13, 2011

Tips #1

Bismillah...

Actually, hari ni fid nak share tips yg amat berguna kepada semua para wanita. Hihihihi... macam penting sangt aje tips nye. Tips untuk penjagaan kerongsang. Semestinya ramai para wanita di malaysia ni menggunakan kerongsang sebagai perhiasan. Masalah yang selalu dihadapi oleh pemilik kerongsang adalah permata di kerongsang selalu tercabut dan apabila sudah lama dibeli kelihatan tidak berkilat. Apa yang perlu anda lakukan adalah dengan menyapukan pengilat kuku pada manik or permata di kerongsang anda. Selain dapat mengilatkan ia bertindak sebagai gam untuk mengelakkan manik or permata tercabut. Serius ia berkesan sebb fid sendiri telah mencubanya. Tp yang penting pastikan penyilat kuku yang disapu itu betul2 kering. Selamat Mencuba...

Ni la pengilat kuku yang fid gunakan. Beli kat Elianto...


Kerongsang yang dah siap di sapu pengilat kuku... Berkilat kan^_^



2 comments:

Aya Ekeuchi said...

aku pernah buat, tp keronsang jadi xcantik, xberkilat semulajadi sbb nampak kesan berus pengilat kuku tue..hahaha!! pastu terus xbuat dah. =P

Fied said...

ko kene beli berus yang lembut sikit. Kasi xnampak kesan berus2 tu. Pastu pastikan kerongsang tu kering sepenuhnya baru la simpan dalam kotak..