Tuesday, March 22, 2011

Dimanakah kamu


semalam duk sorang2 kat umah sambil tgk cite asmara kat TV3 tiba2 teringat kawan2 masa kecik2 dan masa sekolah. Agak lama aku dak hang out dengan dieorg. Rindu kat Lela, Wani, Mira, Wan, Baayah, Ina dan lain (sory kepada mereka yang nama nya tak disebut). Rindu sangt kat korang. Teringt saat masa sekolah menengah dulu time dalam kelas, dalam bas... Bila dah besar ini masing2 dah ada komitment masing2 terutama kepada family dan kerjaya. Majoriti kawan2 dah melangkah ke alam rumah tangga. Rindu korang. Bila la kite dapat jumpe lagi ek. Bulan 4 nnti Samsitah nak kahwin, baru2 ini fizi bertunang... Seronok dengar kawan2 aku dah nak kahwin. ^_^ yang penting jgn lupa jemput aku ek...

2 comments:

Alinaleen said...

alaa..nama aku xde sebut pun..wuwuwu, sebab kita kenal bukan kat sek kan?? haha~ aku suka bila dah masuk bab "berkeluarga" wakaka~

rafidah said...

amboi ko bab berkeluarga seronok ek...
oit bila majlis?