Thursday, January 19, 2012

Happy Birthday to me


Bismillah...

16 Januari 1986 lahir la seorang bayi ke2 untuk pasangan Rasedan dan Salmah. Bayi yang dilahirkan pada 6.30pagi di Kampung Pulau Jawa, Pekan. Bayi yang diberi nama Rafidah dan bayi disebutkan adalah Fid yang sekarang sudah berusia 26 tahun. Alhamdulilah dgn penjagaan yang rapi oleh Abah dan Mak sekarang Fid dah berjaya dalam pelajaran dan kerjaya InsyaAllah. Tak sangka usia Fid dah capai 26thun (Dah besar anak mak!!!!).

Bila ditanya apakah hadiah yang dapat pada ulangtahun kelahiran tahun ini, jawapan fid adalah hadiah cup cake dari seorang rakan. Thank a lot sebab belanja dan celebrate my birthday.


Bagi aku hadiah yang terindah adalah melihat orang yang aku sayang sihat dan berbahagia menjalani hidup ini. ^_^

*Post ini dah lama ditaip tp tak sempat nak post.. :D

Monday, January 9, 2012

flower bouquets for my weeding

Bismillah...

Memandangkan hari ni hari yang tiada mood untuk kije sebab rakan2 seperjuangan kebanyakkan nya pergi ke putrajaya untuk UAT projek TM. Dikesempatan ini dapat la Fid mengupdate blog yang dah lama tak diupdate. Dah berabuk blog ni... Hihihhiihi...

Bila dihitung tinggal lebih kurang 8 bulan sahaja lagi untuk aku bergelar seorang isteri. Itu la saat2 yang ditunggu oleh setiap gadis di dunia ini. Hopefully segala nya dipermudahkan dan berjalan lancar. Amin.... Terlalu banyak persiapan yang perlu disettle kan sebelum majlis. Kalo boleh Fid nak settle nya before kite menyambut bulan Ramadan. Untuk hari ni Fid cerita pasal Flower bouquets atau juga dikenali sebagai bunga tangan. Jika di google terlalu banyak pilihan yang menarik. Tips untuk pemilihan bunga tangan ini adalah pengantin hendaklah memilih warna2 bunga yang bersesuaian dengan baju yang digayakan. Fid sendiri pening nak tempah bunga macam mana. Kalo boleh biar la menarik dan berpatutan. Ni antara flower bouquets yang menarik minat fid.

1. Pink warna kesukaan Fid but not Encik Tunang... :D

2. Nice sangat ^_^3. Yang ni memenuhi warna tema...


4. Amat Cantik


5. Nice juga :D