Posts

Showing posts from January 9, 2012

flower bouquets for my weeding

Image
Bismillah...
Memandangkan hari ni hari yang tiada mood untuk kije sebab rakan2 seperjuangan kebanyakkan nya pergi ke putrajaya untuk UAT projek TM. Dikesempatan ini dapat la Fid mengupdate blog yang dah lama tak diupdate. Dah berabuk blog ni... Hihihhiihi...
Bila dihitung tinggal lebih kurang 8 bulan sahaja lagi untuk aku bergelar seorang isteri. Itu la saat2 yang ditunggu oleh setiap gadis di dunia ini. Hopefully segala nya dipermudahkan dan berjalan lancar. Amin.... Terlalu banyak persiapan yang perlu disettle kan sebelum majlis. Kalo boleh Fid nak settle nya before kite menyambut bulan Ramadan. Untuk hari ni Fid cerita pasal Flower bouquets atau juga dikenali sebagai bunga tangan. Jika di google terlalu banyak pilihan yang menarik. Tips untuk pemilihan bunga tangan ini adalah pengantin hendaklah memilih warna2 bunga yang bersesuaian dengan baju yang digayakan. Fid sendiri pening nak tempah bunga macam mana. Kalo boleh biar la menarik dan berpatutan. Ni antara flower bouquets yang men…