Posts

Showing posts from October 7, 2012

Rezeki Kahwin

Image
Assalamualaikum,
Alhamdulilah syukur ke hadrat ilahi dengan rezeki dan peluang yang diberikan kepada Fid. Baru-baru ini Fid telah menerima surat dari pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) untuk peperiksaan pemohonan jawatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat. Peluang ini Fid tidak jangka menjadi salah seorang yang terpilih. Biar pun hanya sebuah peperiksaan tapi Fid syukur diberi peluang untuk merebut jawatan tersebut.
Peperiksaan ini diadakan di Dewan Peperiksaan PSDC Kuantan. Terdapat 3 bahagian soalan yang perlu dijawab yang bermula dri pukul 9 pagi hingga 12.30 pagi. Tak de la direct peperiksaan ini tapi ada 3 section.  Feel menghadiri peperiksaan ini  rasa seronok sangat sebab dihantar dan ditemani oleh suami tersayang. Semangat nya lain macam rasa nya. *gedik...
Slip peperiksaan
Tak sabar rasa nya ingin menunggu keputusan nya dan result nya bakal di umumkan pada 3 Nov 2012 nnti. Bagi rakan-rakan yang turut mengambil peperiksaan ini, sama2 la kita menunggu k. ^_^

Wedding Review : Bunga Tangan

Image
Assalamualaikum,

Untuk kali ini, Fid ingin review berkenaan dengan bunga tangan. Jika mengikut perancangan awal, untuk majlis pernikahan Fid akan menggunakan bunga tangan artificial manakala untuk majlis persandingan Fid akan menggunakan bunga tangan fresh flower. Disebabkan oleh masalah yang tidak dapat dielakkan oleh pihak Kak Lea, Fid terpaksa terima. Sedih semestinya sebab payment dah buat tapi bunga yang diingin kan tidak dapat.

Alhamdulilah bunga tangan artificial yang Fid tempah amat berpuas hati. Design nya juga sangat cantik. Bunga tangan itu Fid tempah dengan renee. Masa Fid tempah dengan Renee, dia buat promotion untuk bunga tangan. Harga nya hanya RM90 sejambak. Murah kan? Hasil nya amat memuaskan. Renee juga tidak lokek nak berkongsi idea untuk preparation for my wedding memandangkan die bru sahaja melangsungkan perkahwinan. Kepada rakan-rakan yang berminat ingin menempah bunga tangan artificial dan fresh flower boleh direct email to maernee@gmail.com insyaAllah anda akan…