Posts

Showing posts from May 20, 2012

Jalan-jalan ke Penang

Image
Assalamualaikum.

Wah dah lama dah update post kat blog. Sejak akhir2 ni busy sikit dengan tugasan harian dan preparation for my weeding. (walopun ada 3 bulan lagi tapi tetap perlu wat persiapan awal.. ^_^). Berbalik semula pada topik yang nak Fid cite.

Pada 11hb May lepas, Fid dan Jan (my sister) berkesempatan pergi ke Penang iaitu berkunjung ke rumah Along di Taman Bertam Jaya (tak silap aku la... hihihhi). Pada sebelah pagi hari tersebut, Fid ada meeting di Menara TM Annexe 2 pada pukul 9.30pagi. Seperti biasa Fid akan parking kereta kat Stesen Setiawangsa dan menaiki tren ke Stesen Kerinchi. Sebenarnya Fid tak yakin dan malas nak drive ke Menara TM menaiki kereta. Kira-kira kul 12.00tengahari meeting di Menara TM masih berjalan. Macam-macam dibincangkan dan direquest. Pening kepala Fid tapi semua itu terpaksa diketepikan kerana mereka adalah client pihak syarikat Fid.

Dalam kul 1petang fid cabut aje dari meeting tersebut sebab Fid cuti half day sebelah petang dan disambung oleh Sha…