Posts

Showing posts from February 6, 2012

Pre-Weeding1

Assalamualaikum...
Pre-weeding? Post-weeding? Tapi persoalan nye sekarang sapakah Photographer ke? Hihhihi... Sibuk cari tempat untuk pre weeding tp Photographer nye xde. Di samping memikirkan sapa Photographer aku sibuk gak memikirkan dimanakah lokasi yang menarik untuk photoshoot tu. Antara tempat yang aku fikirkan adalah:
1. Melaka (tempatkan yang banyak meninggalkan kenangan terindah buat kami) 2. Bukit Tinggi (tempat yang dah selalu kami pergi.. Hampir 3 kali kot) 3. Genting Highland (Aku xpernah jejak kaki lagi ke sana) 4. Tepian pantai seperti Teluk Cempedak or Cherating 5. Putrajaya
papa pun keputusan kene tnya encik tunang... :D. Aku pernah offer kawan aku Ikhwan untuk jadi Photographer untuk pre weeding tp aku belum bgtau encik tunang. Hhihihi... So I need to discuss first with Encik Tunang... :p

Cuti Thaipusam + Cuti Maulidur Rasul = Kerja

Image
Bismillah...

Ketika blog ni dikarang aku sebenarnya sedang berkhidmat ketika cuti untuk company tersayang. Dalam sibuk2 tetap ada masa nak mencoretkan sepatah kata kat blog ini. Sekarang aku sibuk menyiapkan tugasan orang lain dan menjayakan projek ini dibawah projek Telekom Malaysia (TM). Alhamdulilah dgn bantuan senior aku, maka dapat la aku menyiapkan nya task aku. Hari ni datang semata-mata untuk testing dan membetulkan apa yang error. Sepatutnya hari esok aku AL maka esok boleh la nak tido lebih2 tapi pagi tadi terima sms yang menyatakan aku perlu ke Putrajaya untuk menjayakan UAT esok. Ish abis la rancangan aku untuk ke bank. Ingatkan esok nak p Maybank untuk buat autodebit untuk pinjaman kereta. Erm mintak2 dapat excuse dari PM. Tak sabar nak tunggu PM datang kul 5 petang nnti.


Sebenarnya untuk mengelakkan stress ditempat kije, before p kerja ikhlaskan hati untuk menjalankan amanah majikan supaya gaji yang dapat diberkati. Amin. Pape pun kite mesti la sentiasa SENYUM...